Malzemeler:
2 adet orta boy patates
1 kutu krema (200 ml)
2 diş sarımsak
50-60 gr kaşar peyniri
1 çay kaşığı muskat rendesi
Tuz
Yapılışı:
Patatesleri ve sarımsakları soyunve ince halkalar halinde doğrayın.
Fırın kabınıza patatesleri ve sarımsakları yayın. Muskatı ve tuzu serpin son olarak kremayı üzerinde gezdirin. Alüminyum folyo ile kaplayarak 180 derece önceden ısıtılmış fırında patatesler yumuşayıncaya kadar (yaklaşık 25 dakika) pişirin.
Patateslerin üzerindeki alüminyum folyoyu alın. Rendelediğiniz kaşar peynirini kremalı patateslerin üzerine serpin.
Fırını 200 dereceye getirin, yemeğinizin üzeri fotoğraftaki gibi kızarıncaya kadar fırınlayın ve sıcak servis yapın.
2 adet orta boy patates
1 kutu krema (200 ml)
2 diş sarımsak
50-60 gr kaşar peyniri
1 çay kaşığı muskat rendesi
Tuz
Yapılışı:
Patatesleri ve sarımsakları soyunve ince halkalar halinde doğrayın.
Fırın kabınıza patatesleri ve sarımsakları yayın. Muskatı ve tuzu serpin son olarak kremayı üzerinde gezdirin. Alüminyum folyo ile kaplayarak 180 derece önceden ısıtılmış fırında patatesler yumuşayıncaya kadar (yaklaşık 25 dakika) pişirin.
Patateslerin üzerindeki alüminyum folyoyu alın. Rendelediğiniz kaşar peynirini kremalı patateslerin üzerine serpin.
Fırını 200 dereceye getirin, yemeğinizin üzeri fotoğraftaki gibi kızarıncaya kadar fırınlayın ve sıcak servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder